Castigatori 2018

Laureaţii Concursului Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate 2018

Link inregistrare Gala LSRS 2018:

Album foto Gala LSRS 2018:

https://www.facebook.com/pg/lsrs.romania/photos/?tab=album&album_id=10155635727244340

Categorii:

MARELE PREMIU

Nume: Raclariu, Ana Maria 

Oraş de provenienţă: București

Universitate: Harvard University, SUA

Impreuna cu colaboratorii ei, Ana-Maria studiaza o parte din legile fundamentale dupa care evolueaza universul in care traim, in special o anumita simetrie a spatiu-timpului care, printre altele, ar putea juca un rol esential in intelegerea naturii gaurilor negre. In timpul liber este instructor la scoala de vara de la Harvard unde a creat si preda un curs de fizica cuantica pentru elevii de liceu pasionati de fizica.

EUROPA UNIVERSITAR 

Nume:  Mitrofan, Claudia-Gabriela 

Oraş de provenienţă: Galaţi

Universitate: University of Cambridge, UK

Castigatoare la categoria : Cel mai bun student al anului in Europa Universitar” este Claudia Mitrofan , studenta in anul II la University of Cambridge din Marea Britanie.


EUROPA POST-UNIVERSITAR

Nume: Bostenaru-Dan, Maria 

Oraş de provenienţă: Bucureşti

Universitate: University of Karlsruhe, Germania

Maria Bostenaru-Dan, de la Fernuniversität in Hagen (University of Hagen) din Germania este castigatoare la categoria “Cel mai bun student al anului din Europa Post-Universitar”.
Ea a inceput cu o licenta la Universitatea din Karlsruhe, cu care a inceput din 2013 o colaborare la nivel post-doctoral.

AMERICA DE NORD

Nume: Dumitrescu, Eduard

Oraş de provenienţă: Târgoviște

Universitate: Clarkson University, Potsdam, New York, SUA

Cel mai bun student al anului din America de Nord este Eduard Dumitrescu, student la doctorat in anul 4 in cadrul Chemistry and Biomolecular Science Department la Clarkson University, Potsdam, New York, SUA.

ALTE CONTINENTE

Nume: Savulov, Tulia Alexandra 

Oraş de provenienţă: Arad

Universitate: Universitatea Anáhuac Puebla, America Latina

Castigatoare la categoria “Cel mai bun student din alte continente” este Tulia Alexandra Savulov, care a studiat administrarea afacerilor la Universitatea Anáhuac Puebla din America Latina.

 
ROMÂNIA
Nume: Velicu, Diana Beatrix 

Oraş de provenienţă: Lupeni, Hunedoara

Universitate: U.M.F „Carol Davila” Bucureşti

Castigatoare la categoria “Cel mai bun student al anului in Romania” este Diana-Beatrix Velicu, recent absolventa a U.M.F „Carol Davila” din Bucuresti.

Performantele obtinute au fost recunoscute cel mai recent de catre University of California Los Angeles (UCLA), care au admis-o in programul de rezidenţtat în Ortodontie si ortopediedento-faciala, fiind primul roman care reuseste aceasta performanta

ERASMUS

Nume: Manea, Raluca Andreea

Oraş de provenienţă: Ploiești

Universitate: Charles University in Prague, Republica Cehă

Originara din Ploiesti, Raluca este studenta in anul al III-lea la programul de licenta in Relatii Internationale si Studii Europene in limba engleza al Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, precum si fost student Erasmus+ in cadrul Facultatii de Stiinte Sociale a Universitatii Caroline din Praga, in semestrul al doilea al anului academic 2016-2017.

Gala LSRS 2018 este un eveniment susţinut de Kaufland România – partenerul principal al Galei care s-a alăturat acţiunilor pe termen lung ale LSRS de recunoaştere a meritelor comunităţii de studenţi români de peste hotare.