Testimoniale

“Dorinţa este ca cei care rămân în străinătate să păstreze legătura cu ţara, să vină în ţară, să aducă din experienţa şi cunoştiiţele lor, iar cei care se întorc în ţară să vină cu mentalităţile noi, cu ideile noi, pe care le aşteptăm şi de care este atâta nevoie.”     

Acad. Ionel Haiduc – Preşedintele Academiei Române, 2010

 

 

„Vă invit să păstraţi optimismul şi să păstraţi încrederea că puteţi să schimbaţi mentalităţi.”

Sandra Pralong – Preşedinte Fundaţia Sinergetica, 2010

„Întotdeauna am considerat că valoarea unei persoane nu trebuie raportată la un moment fix, ci, uneori, este important și potenţialul și ceea ce poate acea persoană să devină în viitor. De aceea, premiul pe care l-am primit în această seară reprezintă și o promisiune pentru viitor care să mă stimuleze să-mi propun obiective din ce în ce mai înalte și să mă ajute în fiecare zi să fac tot ceea ce ține de mine pentru a le îndeplini.”

Andrei Ilie, Studentul Anului în Europa, 2010

Gala LSRS 2010 a constituit o surpriză placută, fiind un exemplu al profesionalismului LSRS, care, la data respectivă, abia avea un an de zile. Am fost profund impresionat de planificarea excepțională și de dimensiunile evenimentului; nu imi imaginam ca o organizație atât de tânără poate reuși să atragă atât de multe personalități publice și din lumea academică. Am fost de asemena placut surprins când am aflat ca ma aflu printre laureați, fiind de departe cel mai tânăr si singurul fără o diplomă de licență. A fost o onoare pentru mine sa urc  pe scenă în compania unor oameni cu așa realizări.”

S. Andrei Anghel, Premiu Special, 2010