Testimoniale

„Premiul obţinut în această seară reprezintă o onoare extraordinară, m-a bucurat ca cineva din ţara mea să-mi aprecieze munca şi, în acelaşi timp, m-a bucurat faptul că cei care au apreciat-o sunt oameni pe care îi respect şi pe care îi admir enorm. Întotdeauna munca mea a fost apreciată de oameni de peste tot, dar prea puţin în România.

 

Când am aflat despre misiunea Ligii şi acum am văzut calitatea oamenilor care conduc Liga sunt profund impresionată pentru că… cred că România are o şansă.”

                                                                                                Cristina Ghenoiu, Marele Premiu, 2011

 

„A fost pentru prima dată când meritele mele au fost recunoscute în ţară. Am simţit că munca mea este într-adevăr apreciată şi acasă.”

Cosmina Dorobanţu, Studentul Român din Europa, nivel postuniversitar, 2011

 

 

„[Despre Premiu] Este şi o recunoaştere a muncii mele şi a ceea ce am realizat, dar munca mea şi succesele mele nu au venit numai datorită mie. Au venit datorită susţinerii familiei, şcolii româneşti, pentru că aici am fost crescut şi educat, am fost învăţat foarte multe lucruri. Trebuie să fiu recunoscător în primul rând ţării mele, pentru că aici m-am născut, aici am crescut, şcolii româneşti, familiei mele, mentorilor mei, profesorilor mei.”

                                                Radu Beleca, Studentul Român din Europa, nivel postuniversitar, 2011

 

„Se vorbește atât de des în țara noastră despre procese de dezvoltare: lucrări de infrastructură; programe turistice; lupta anti-corupție; modernizarea agriculturii, și multe altele. Se vorbește însă prea puțin despre oameni. […] Evenimentul este în primul rând o invitație la dialog despre potențialul uman al României.”

Sebastian Burduja, Preşedintele LSRS, 2011