Testimoniale

„Este un sentiment minunat să constat că eforturile care au fost răsplătite în străinătate sunt apreciate și acasă. Este o mare onoare să primesc acest premiu mai ales când știu că există mulți români în străinătate cu rezultate de excepție. Ambiția, dedicația, perseverența și spiritul de excelență pe care îl poartă cu ei încă din școala românească trebuie să fie datele cele mai importante de pe cartea noastră de vizită peste hotare.”

Alexandra Bahahur–Dobrescu, Cel mai bun Student Român din Străinătate, 2012

 

„Pentru mine, premiul oferit de LSRS echivalează acum cu o carte de vizită. Mi-a dat şi mai multă încredere în ceea ce pot să fac, în munca mea, în mine însumi. Este însă important (şi pentru mine) să demonstrez în continuare că l-am meritat. Îl percep ca fiind o recunoaştere a meritelor anterioare şi o responsabilizare în ceea ce priveşte activitatea viitoare.”

Marian-Daniel Costache, Studentul Român al Anului în Europa, nivel post-licență, 2012

„M-am simțit foarte onorată că am fost selecționată pentru acest premiu, juriul a fost format din oameni de foarte înaltă calitate, iar concurenții au avut cu toții realizări impresionante, așa că pentru mine a însemnat foarte mult. (…) Aprecierea și recunoașterea pe care am primit-o de la prieteni, colegi și multe alte persoane este o rasplată deosebită.”

Sabina Ștefania Alistar, Studentul Român al Anului în America de Nord, nivel post-licență, 2012