GALA 2013

GALA LSRS 2013

Cea de-a patra ediție a Galei va sta și de această dată sub semnul excelenței. La început de 2013, studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti se vor întâlni la acest eveniment pentru a cunoaşte meritele unor studenţi români cu rezultate deosebite în plan academic şi extra-curricular în străinătate.

Vor urca pe podium tineri remarcabili, care se bucură de succes peste hotare, dar care au nevoie de afirmare și de recunoaștere publică în România. Ei sunt exemple firești ale generaţiei actuale, care se disting prin curaj și creativitate în comunități academice și culturale dintre cele mai diverse.

Cei care se vor afla pe podium nu sunt numeroși, însă performanţele şi experienţele lor academice și extra-curriculare vor vorbi de la sine și vor transmite un mesaj puternic: tinerii reprezintă o resursă umană inestimabilă pentru România, iar ideile lor merită ascultate, promovate și valorificate.

Categoriile de premii ce vor fi acordate la ediția din 2013 a Galei LSRS sunt: Studentul Român al Anului din America, Studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român al Anului de pe alte Continente (America de Sud, Asia, Africa, Australia), Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România, Premiul Special în Arte și Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate.

Dacă eşti student în România sau în străinătate, vino la Gala LSRS 2013 pentru a-i cunoaște pe tinerii români cu rezultate excepționale peste hotare! De asemenea, verifică dacă te poți înscrie chiar tu în competiție!

Dacă vrei să recomanzi chiar tu un student pentru înscrierea în competiția pentru premiile LSRS te rugăm să completezi acest formular: www.tinyurl.com/FormularRecomandareCandidati

Dacă reprezinţi un ONG, te aşteptăm la Gală pentru a povesti despre idei şi proiecte ce se pot transforma în parteneriate de lungă durată.

Rezevările pentru participarea la Gală au început deja! Înscrie-te și tu completând acest formular: www.tinyurl.com/FormularParticipareGala2013

Până la Gala din 8 ianuarie 2013, ținem aproape!