GALA 2017

Gala Studenţilor Români din Străinătate 2017

Fii alături de noi în seara Galei și rezervă-ți un loc prin completarea formularului de înscriere.

Liga Studenților Români din Străinătate vă invită să participați la cea de-a 8a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate, un eveniment sub semnul excelenței în educație și performanței academice.  Evenimentul va avea loc joi, 5 ianuarie 2017, în București. Cu acest prilej, personalități de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni de presă și profesioniști din mediul public și privat vor sta alături de studenți și absolvenți români cu rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate. Gala LSRS 2017 va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2015-2016. Tinerii premianți sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie să fie puse în evidență și valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societății românești.

Cea de-a 8a ediție a Galei LSRS va fi și un important prilej aniversar, marcând 8 ani de existență a Ligii Studenților Români din Străinătate. 8 ani sub semnul voluntariatului, 8 ani de proiecte și realizări cu și pentru studenții români din afara granițelor.

Vă așteptăm să ne fiți alături la Gala Studenților Români din Străinătate, pe 5 ianuarie 2017, în București!

Gala LSRS 2017

Împreună, recunoaştem excelenţa!

kaufland

Gala LSRS 2017 este un eveniment susţinut de Kaufland România – partenerul principal al Galei care s-a alăturat acţiunilor pe termen lung ale LSRS de recunoaştere a meritelor comunităţii de studenţi români de peste hotare.