„Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” Ultima zi de înscriere în competiție

„Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”
Ultima zi de înscriere în competiție

București, 29 noiembrie 2012. Competiția „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” se încheie pe 30 noiembrie 2012. A mai rămas doar o zi în care tinerii români care au studiat în străinătate în anul universitar 2011-2012 se mai pot înscrie în concurs.

Depunerea candidaturilor. Studenţii români cu rezultate deosebite în străinătate se mai pot înscrie în concurs până la data de 30 noiembrie 2012, prin trimiterea unui CV şi a unei scurte autodescrieri la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro. Totodată, persoanele care cunosc studenți români cu rezultate de excepție în străinătate îi pot propune prin completarea formularului de recomandare.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la concurs, vă invităm să accesați și www.gala.lsrs.ro/concurs/.

Criterii de jurizare. În evaluarea candidaților vor fi analizate rezultatele academice din domeniul de studiu și activitatea științifică, dar și implicarea în plan extra-curricular. Candidații înscriși în concurs vor fi evaluați în două etape: preselecția realizată de către laureații ediţiilor anterioare ale Galei LSRS și selecția finală realizată de către un juriu prestigios, prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Preşedintele Academiei Române) și alcătuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sănătăţii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Mureşan (Fundaţia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Națională a României), Dl. Radu Dudău (Universitatea București) şi Dl. George Ivaşcu (Teatrul Metropolis).

Cei mai valoroși studenți români din întreaga lume vor fi premiați în cadrul Galei LSRS, în data de 8 ianuarie 2013, la Palatul Parlamentului. Liga Studenților Români din Străinătate vă invită să participaţi la eveniment completând formularul de înscriere.

Contact:

Sorana Şerban
Vicepreşedinte Comunicare şi Informare
Sorana.Serban@lsrs.ro
0752 038 218

Adina Vințan
Coordonator Gala LSRS 2013
Adina.Vintan@lsrs.ro
0722 697 550

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.