Înscrierea în competiţie – până la 30 noiembrie 2014

“Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”

Înscrierea în competiţie – până la 30 noiembrie 2014

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) infromează studenții și absolvenții români care au studiat în străinătate în anul universitar 2013-2014 ca își mai pot depunde candidatura la “Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” până la data de 30 noiembrie 2014.

Înscrierea în concurs. Termenul-limită de înscriere în competiţie se prelungeşte până la data de 30 noiembrie 2014. În acest interval, studenţii români cu rezultate excepţionale în străinătate se pot înscrie în concurs prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul http://gala.lsrs.ro/concurs/. De asemenea, LSRS oferă tuturor celor care cunosc studenți cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoașterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe http://goo.gl/x4ZlEz.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați http://gala.lsrs.ro.

Jurizarea candidaților. La fel ca în cazul edițiilor precedente ale competiției, evaluarea candidaților va fi organizată în două etape. Preselecția va fi realizată de către laureații ediţiilor anterioare ale Galei Studenților Români din Străinătate, iar selecția finală revine, ca în fiecare an, unui juriu prestigios alcătuit din personalități ale societății românești.

Criteriile de jurizare vor avea în vedere domeniul academic – rezultatele deosebite în domeniul de studiu și activitatea științifică – și activitățile extra-curriculare – desfășurate în planurile social și al dezvoltării personale.

Înmânarea premiilor va avea loc în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, eveniment ce se va desfășura în data de 8 ianuarie 2015 la Palatul Parlamentului. Toți cei interesați să ia parte la această seară de Gală sunt invitați să își rezerve un loc prin completarea formularului de înscriere disponibil pe  http://goo.gl/e9gMfS.

Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați:

                                                               
Andrei Dincă Oana Franț
Coordonator Concurs Gala LSRS 2015 Coordonator Gala LSRS 2015
andrei.dinca@lsrs.ro oana.frant@lsrs.ro
+447532284414 0726712223
 
 
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.
LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.
Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.
LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.