Sânziana Mircea și Mircea Cimpoi, doi dintre premiații Galei LSRS 2014, la Adevărul Live

Sânziana Mircea și Mircea Cimpoi, doi dintre premiații

Galei LSRS 2014, la Adevărul Live

Câştigători de la Gala Studenţilor Români în Străinătate, despre muncă, sacrificii şi realizări

Despre invitați:

Sânziana Mircea, originară din București, este premiată la categoria Premiul Special în Arte, în anul 2014. A studiat pianul la cea mai mare universitate de muzică din Europa: prestigioasa Școală de Muzică și Dans din Köln (University for Music and Dance Cologne – Germania). De asemenea, în 2014, Sânziana a obținut o bursă de studiu ERASMUS la Guildhall School of Music London.

Mircea Cimpoi este unul dintre premiații Galei LSRS 2014, la categoria Studentul Român al Anului în Europa (nivel post-universitar). Mircea provine din Târgu Mureș și este doctorand în inginerie la University of Oxford (Marea Britanie).

Video © Adevărul Holding

Anul acesta sărbătorim 10 ani de excelență academică, așa că vă așteptăm și pe voi alături de noi, marți, 8 ianuarie 2019, în București. Vă puteți rezerva locul gratuit la: http://bit.ly/GalaLSRS19. (Cod vestimentar: Business Formal)

Dacă doriți să susțineți inițiativa Ligii Studenților Români din Străinătate o puteți face la: http://bit.ly/SustineGala.

_____________
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă, a cărei activitate este susținută de implicarea și devotamentul a peste 300 de voluntari – studenți și absolvenți români din întreaga lume. Cu ajutorul lor, LSRS reușește să organizeze anual activități și evenimente dedicate celor peste 13.000 de membrii din peste 50 de țări, dar și comunităților de români de peste hotare.

Site | Facebook | Instagram | LinkedIn | Vreau să susțin!